Werkwijze

Werkwijze

Als Virtual Assistant ontzorg ik je door verschillende taken van jou over te nemen. Dit kan natuurlijk wat spannend klinken, want hoe gaat dat nou in zijn werk? Hoe kan iemand die een aantal uren voor jou werkt, je toch echt ondersteunen? Ik hoor je denken… Voordat ik het werk overgedragen heb, heb ik het net zo snel zelf gedaan. Laten we het gewoon proberen en laat me je overtuigen. Het werkt echt! Ik neem een bak aan werkervaring mee en schakel snel.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om erachter te komen wat ik precies voor jou kan betekenen, ga ik graag het gesprek met je aan. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, je drive en hoe je zaken hebt georganiseerd. Zo komen we achter je knelpunten en je wensen. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk welke taken ik op me neem en wat daarbij voor jou de beste aanpak is. Is er een klik en zijn we een goede match? Dan gaat de samenwerking van start.

Hoe verder?

Hoe verder?

Naar aanleiding van jouw wensen maak ik een inschatting van de uren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden. Dit alles wordt verwerkt in een opdrachtbevestiging waarin ook mijn algemene voorwaarden zijn opgenomen. Zodra deze opdrachtbevestiging getekend is, gaan we echt van start.

pexels-photo-1153213-1.jpeg

Ervaar jij binnenkort ook hoe fijn het is om met een VA te werken?

Wacht niet langer en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.