Tarief

Tarief

Ondersteuning door De attente assistente. Wat kost het?

Met mijn ondersteuning kun jij je focussen op je core business. Vanaf nu steek je minder tijd in werkzaamheden waar je niet blij van wordt. Meer focus zorgt voor meer rust in je hoofd, meer ruimte in je agenda en meer tijd voor juist die werkzaamheden die echt belangrijk voor jou zijn.

En wat dacht je van deze voordelen:

Ik zie regelmatig ondernemers die alles zelf willen doen en zich hierdoor niet kunnen concentreren op de werkzaamheden waar ze echt goed in zijn. Deze ondernemers denken dat er geen ruimte is om personeel aan te nemen. Je kunt mij al inhuren vanaf 2 uur per week. Wil je me inzetten voor structurele werkzaamheden of een project? Dat kan natuurlijk ook. We kijken dan samen naar de werkzaamheden en het aantal benodigde uren. Vervolgens maak ik een offerte. Kortom er zijn verschillende mogelijkheden. 

Zoek je een vaardigheid waar ik niet over beschik? Dan kan ik je doorverwijzen naar een Virtual Assistant uit mijn netwerk.

Foto Elke

Laat jij je binnenkort verrassen?

Ik zie vaak ondernemers die alles zelf willen doen en zich niet concentreren op de werkzaamheden waar ze echt goed in zijn. Hierdoor loop je echt kansen mis. Gun jezelf een Virtual Assistant en laat jezelf verrassen.

Ook al kun je het zelf. Dat betekent nog niet dat je het ook zelf moet doen.

Wacht niet langer en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.